URUČENE MEDALjE NAJBOLjIM UČENICIMA U ŠAHU

Voždovački učenici koji vole šah i pokazuju odlične rezultate u ovom misaonom sportu, danas su dobili zaslužene medalje u svečanoj sali opštine Voždovac. Domaćin Opštinskog ekipnog i pojedinačnog takmičenje u šahu za  učenike svih voždovačkih osnovnih škola,  ove godine u martu mesecu bila je Osnovna škola „Vojvoda Putnik“ iz Ripnja. Najbolje rezultate pokazali su učenici škola „Milan Đ. Milićević“, „Janko Veselinović“, „Vojvoda Putnik“, „Veselin Masleša“, „Zmaj Jova Jovanović“, „Danilo Kiš“…(Izveštaj sa Opštinskog takmičenja)

Mladim šahistima uzrasta 8 do 15 godina, osvojene zlatne, srebrne i bronzane medalje, u okviru kategorija dečaci i devojčice na održanom Opštinskom takmičenju, uručio je Milan Todić, član Veća opštine Voždovac zadužen za sport. On je čestitao nagrađenima i poručio da nastave da se i dalje sa uspehom bave ovim sportom i poželeo im da letnji raspust provedu korisno, uz rekreaciju i zabavu.

Direktorka OŠ „Vojvoda Putnik“ Rada Rakočević, zahvalila se opštini Voždovac što je, pored ranije poklonjenih šahovskih tabli i satova svim školama, obezbedila i medalje koje su danas dobili učenici za osvojeno prvo, drugo i treće mesto u pojedinačnom šahovskom takmičenju.

Podelite vest: