GUP Beograda do 2041. – Ka javnom dijalogu u toku ranog javnog uvida

Poštovani Voždovčani,
Radni tim za Urbanističkog zavoda Beograda JUP, pripremio je Elaborat za rani javni uvid u Generalni urbanistički plan Beograda 2041, koji sadrži do sada prikupljen radni materijal od važnosti za ovaj plan.
Elaborat predstavlja Zakonom propisanu platformu znanja o našem gradu i ima svrhu da omogući informisani javni dijalog svih aktera razvoja grada i postizanje zajedničkog razumevanja oko prioriteta i načina budućeg razvoja.
Pozivamo vas da, u toku naredne tri nedelje pogledate pripremljeni Elaborat za rani javni uvid u Generalni urbanistički plan Beograda 2041 i da kroz NOVU ANKETU  „GUP Beograda 2041 – Ka javnom dijalogu u toku ranog javnog uvida“, na brz i jednostavan način, pomognete dalje prikupljanje relevantnih informacija, koje su nam neophodne za razradu planskih rešenja u sledećoj fazi rada.
Cilj ove ankete je prikupljanje dodatnih, specifičnih informacija o kvalitetu života u naseljima našeg grada, kao i sagledavanje stavova, mišljenja građana u odnosu na ključna razvojna pitanja za koje postoji više mogućnosti i pravaca razvoja.
Rezultati ove ankete su javno dostupni uz potpuno poštovanje Zakona o zaštiti ličnih podataka građana.
Popunite anketu
Rezultati
Podelite vest: