ТОРЛАЧКА ШУМА ВИШЕ НИЈЕ У МРАКУ

На иницијативу мештана Кумодража, општина Вождовац је покренула поступак осветљења трим стазе у Торлачкој шуми, оази чистог ваздуха, мира и тишине. Радници ЈП „Јавно осветљење“ поставили су 12 стубова јавне лед расвете у дужини од 500 м, тако да спортисти, бројни становници Кумодража и околних насеља који су ради рекреације често посећивали ову шуму, сада могу заједно са својом децом да шетају трим стазом безбедно и у вечерњим часовима.

Приликом обиласка радова на постављању расвете, председик Привременог органа општине Вождовац Александар Савић разговарао је са грађанима и спортистима оближњег Клуба „Торлак“, који су изразили захвалност представницима Општине што су помогли да се ово место коначно осветли и буде безбедније и ноћу.

„У циљу веће сигурности наше деце, спортиста и свих излетника, поред ове и Бањичке шуме, ових дана осветлиће се и пут кроз Спомен парк Јајинци, где су  радови у току“ – рекао је Александар Савић. Он је додао да су и улице Бојана Ступице, Јована Миловановића, Жарка Савића и Милошев поток – леви крак у Раковица селу, већ добиле осветљење, а са четири стуба лед расвете и рефлектором, засијала је и порта цркве у Кумодражу, где се налази дечји паркић, у којем ће се од сада безбедно играти сва деца из краја.

Поделите вест: