TORLAČKA ŠUMA VIŠE NIJE U MRAKU

Na inicijativu meštana Kumodraža, opština Voždovac je pokrenula postupak osvetljenja trim staze u Torlačkoj šumi, oazi čistog vazduha, mira i tišine. Radnici JP „Javno osvetljenje“ postavili su 12 stubova javne led rasvete u dužini od 500 m, tako da sportisti, brojni stanovnici Kumodraža i okolnih naselja koji su radi rekreacije često posećivali ovu šumu, sada mogu zajedno sa svojom decom da šetaju trim stazom bezbedno i u večernjim časovima.

Prilikom obilaska radova na postavljanju rasvete, predsedik Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandar Savić razgovarao je sa građanima i sportistima obližnjeg Kluba „Torlak“, koji su izrazili zahvalnost predstavnicima Opštine što su pomogli da se ovo mesto konačno osvetli i bude bezbednije i noću.

„U cilju veće sigurnosti naše dece, sportista i svih izletnika, pored ove i Banjičke šume, ovih dana osvetliće se i put kroz Spomen park Jajinci, gde su  radovi u toku“ – rekao je Aleksandar Savić. On je dodao da su i ulice Bojana Stupice, Jovana Milovanovića, Žarka Savića i Milošev potok – levi krak u Rakovica selu, već dobile osvetljenje, a sa četiri stuba led rasvete i reflektorom, zasijala je i porta crkve u Kumodražu, gde se nalazi dečji parkić, u kojem će se od sada bezbedno igrati sva deca iz kraja.

Podelite vest: