ПЛАКЕТЕ МЛАДИМ СПОРТИСТИМА ЗА БРОЈНЕ МЕДАЉЕ

Данас је у свечаној сали Градске општине Вождовац уприличен пријем успешним младим спортистима са Вождовца – Вањи Стевановић и Теодору Бајевићу Станковићу.

Вања Стевановић, члан Кјокушинкаи карате репрезентације, у марту месецу ове године, учествовала је на „ИФК Светском првенству“ у Солуну и том приликом веома успешно представила репрезентацију Србије, као и своју општину Вождовац, освојивши бронзану медаљу – 3. место у рангу млађих јуниорки. Поред ове, иза Вање су бројне медаље за освојена прва места на многим домаћим и међународним такмичењима у овој борилачкој вештини. Иначе, Вања Стевановић је одлична ученица 6. разреда ОШ „Васа Чарапић“, Зуце и до сада је освојила 60 награда са карате и школских такмичења.

Бициклиста Теодор Бајевић Станковић је члан бициклистичког клуба „Авалски соко“ са Вождовца, у категорији полетарци (испод 13 година). Он је на Купу Србије 2014. године, као најбољи полетарац, постао државни првак у бициклизму. У току прошле године Теодор је освојио чак 20 првих места у бројним градским, републичким и међународним првенствима и куповима.

Милан Тодић, члан Већа општине задужен за спорт и омладину, у знак захвалности на постигнутим резултатима, борбености и залагањима, честитао је младим спортистима и уручио им заслужене плакете. Он је посебно похвалио њихов велики успех и подсетио да Општина подржава све спортске активности, а на овај начин настоји да и друге младе додатно мотивише да се активније баве спортом.

Поделите вест: