POZIV INSTITUCIJAMA I ZAINTERESOVANIM POJEDINCIMA ZA DOSTAVLjANjE PROJEKATA ZA LOKALNI RAZVOJ

U opštini Voždovac u toku je realizacija projekta ”Unapređenje upravljanja javnom imovinom u opštinama Voždovac i Rakovica”. Projekat se realizuje kroz program Exchange 4, koji implementira Stalna konferencija gradova i opština u Srbiji, a predviđeni rok za realizaciju Projekta je kraj marta 2015. godine.

Shodno činjenici da je jedan od rezultata Projekta i katalog razvojnih projekata opštine Voždovac, koji bi inkorporirali javnu imovinu za potrebe lokalnog razvoja, pozivamo sve zainteresovane institucije i pojedince da dostave 5 razvojnih projekata (ili lokacija), za koje smatraju da su najbitniji ili najperspektivniji sa aspekta lokalnog razvoja. (Preuzmite Upitnik Planirani razvojni projekti opštine Voždovac koji uključuju javnu imovinu sa poljima za odgovaranje…)

Kandidovanjem navedenih projekata i konkretne javne imovine koja bi bila u funkciji njihove implementacije, biće omogućeno da se predmetni projekti nađu na listi onih projekata koji će biti razmatrani za realizaciju u budućem periodu.

Molimo sve zainteresovane da svoje predloge dostave najkasnije do petka, 13. februara 2015. godine. Kontakt osoba za eventualna pitanja je Dejan Remetić, e-mail: dejan.remetic@qmail.com.

Podelite vest: