ПОЗИВ ИНСТИТУЦИЈАМА И ЗАИНТЕРЕСОВАНИМ ПОЈЕДИНЦИМА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРОЈЕКАТА ЗА ЛОКАЛНИ РАЗВОЈ

У општини Вождовац у току је реализација пројекта ”Унапређење управљања јавном имовином у општинама Вождовац и Раковица”. Пројекат се реализује кроз програм Exchange 4, који имплементира Стална конференција градова и општина у Србији, а предвиђени рок за реализацију Пројекта је крај марта 2015. године.

Сходно чињеници да је један од резултата Пројекта и каталог развојних пројеката општине Вождовац, који би инкорпорирали јавну имовину за потребе локалног развоја, позивамо све заинтересоване институције и појединце да доставе 5 развојних пројеката (или локација), за које сматрају да су најбитнији или најперспективнији са аспекта локалног развоја. (Преузмите Упитник Планирани развојни пројекти општине Вождовац који укључују јавну имовину са пољима за одговарање…)

Кандидовањем наведених пројеката и конкретне јавне имовине која би била у функцији њихове имплементације, биће омогућено да се предметни пројекти нађу на листи оних пројеката који ће бити разматрани за реализацију у будућем периоду.

Молимо све заинтересоване да своје предлоге доставе најкасније до петка, 13. фебруара 2015. године. Контакт особа за евентуална питања је Дејан Реметић, е-mail: dejan.remetic@qmail.com.

Поделите вест: