UPITNIK

Poštovani Voždovčani,

Pred vama je upitnik koji treba da omogući vaše učešće u procesu planiranja budžeta Opštine Voždovac za 2021. godinu. Cilj je da novac koji je prikupljen od poreza, bude utrošen na projekte koje ćete sami predložiti.

Opština Voždovac vas poziva da se aktivno uključite u kreiranje i donošenje odluka, u pristup lokalnim finansijama i definisanje prioriteta u planiranju razvoja naše opštine.

Učestvujte sa nama u raspodeli sredstava kako bi život u našoj opštini bio kvalitetniji i lepši. Vaše ideje bi trebalo da se odnose isključivo na potrebe koje su u nadležnosti lokalne samouprave.


Molimo vas da u svojim predlozima budete što precizniji. 

Stanovnici gradskog dela Opštine predloge u pisanoj formi mogu dostaviti u pisarnicu GO Voždovac, Ustanička 53, ulaz sa desne strane, radnim danima od 8 do 16 časova.

Stanovnici podavalskih mesta (Ripanj, Zuce, Beli Potok, Rakovica Selo, Jajinci, Kumodraž Selo, Pinosava) pisane predloge mogu dostaviti u prostorije svoje mesne zajednice, radnim danima od 8 do 16 časova.

MOLIMO VAS DA POPUNITE SAMO ZA OBLASTI ZA KOJE IMATE KONKRETNE PREDLOGE. (primer: Izgradnja dečjeg igrališta u Ulici B. Jerković kod broja 81)

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder