УПИТНИК

Поштовани Вождовчани,

Пред вама је упитник који треба да омогући ваше учешће у процесу планирања буџета Општине Вождовац за 2021. годину. Циљ је да новац који је прикупљен од пореза, буде утрошен на пројекте које ћете сами предложити.

Општина Вождовац вас позива да се активно укључите у креирање и доношење одлука, у приступ локалним финансијама и дефинисање приоритета у планирању развоја наше општине.

Учествујте са нама у расподели средстава како би живот у нашој општини био квалитетнији и лепши. Ваше идеје би требало да се односе искључиво на потребе које су у надлежности локалне самоуправе.


Молимо вас да у својим предлозима будете што прецизнији. 

Становници градског дела Општине предлоге у писаној форми могу доставити у писарницу ГО Вождовац, Устаничка 53, улаз са десне стране, радним данима од 8 до 16 часова.

Становници подавалских места (Рипањ, Зуце, Бели Поток, Раковица Село, Јајинци, Кумодраж Село, Пиносава) писане предлоге могу доставити у просторије своје месне заједнице, радним данима од 8 до 16 часова.

МОЛИМО ВАС ДА ПОПУНИТЕ САМО ЗА ОБЛАСТИ ЗА КОЈЕ ИМАТЕ КОНКРЕТНЕ ПРЕДЛОГЕ. (пример: Изградња дечјег игралишта у Улици Б. Јерковић код броја 81)

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder