OTVOREN NOVI KOŠARKAŠKI TEREN NA VOŽDOVCU POSVEĆEN VLADIMIRU LUČIĆU

U okviru akcije „100 terena za jednu igru“ kompanije Mozzart danas je u uglu Bulevara oslobođenja i Dimitrija Stamenkovića na Voždovcu otvoren košarkaški teren posvećen kapitenu naše reprezentacije Vladimiru Lučiću. Obnovljeni sportski teren otvorio je, zajedno sa predsednicom Gradske opštine Voždovac Ivanom Tomić Ilić, proslavljeni košarkaš Lučić koji je izrazio zadovoljstvo što Voždovac dobija još jedno lepo mesto gde će mladi košarkaši moći da usavršavaju svoj talenat.

Predsednica Opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić zahvalila se kompaniji Mozzart i svima koji su učestvovali da ovaj teren dobije novi i lepši izgled. „Želimo da i dalje tako bude i zato ulažemo u sportska igrališta, terene i školski sport. Posebno nam je zadovoljstvo kada nam se u tome još neko pridruži kao što je to kompanija Mozzart i napravi četvrti sportski teren kod nas za buduće šampione“, rekla je predsednica Voždovca. Otvaranju su prisustvovali i funkcioneri Opštine Voždovac.

Nakon otvaranja organizovano je i takmičenje i šutiranju trojki, a najbolji šuteri dobili su vredne novčane nagrade od kompanije Mozzart. Inače, ovo je 94.-ti košarkaški teren u okviru ove akcije, a na Voždovcu je ranijih godina pored današnjeg otvoreno još tri, i to u naseljima Banjica, Medaković 2 i Stepa Stepanović.

Podelite vest: