POMOĆNIK GRADONAČELNIKA BEOGRADA POSETIO OPŠTINU VOŽDOVAC

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Savić obišao je Opštinu Voždovac zajedno sa predsednicom Opštine Ivanom Tomić Ilić.
Obišli su najvažnije projekte gde će Grad Beograd pomoći i to: konačno rešenje imovinsko pravnih problema radi izgradnje prečistača otpadnih voda u Pinosavi, način rešavanja rekonstrukcije škole u Pinosavi, izgradnja sekundarne kanalizacione mreže Jajinci (kolektor Jelezovac), obilazak trase parcele za izgradnju kolektora Lipice, obilazak obe trase sekundarne kanalizacije Kumodraž gde se očekuje svakog dana konačna dozvola i to od okretnice 33 do Farmaceutskog fakulteta, trasa saobraćajnice i kolektora u sklopu “Nova Kumodraška” u Vojvode Vlahovića gde se nalaze nelegalni objekti i gde se slivaju sve otpadne vode naselja, asfaltiranje tzv žila kucavica na Voždovcu: ulica Kumodraška i Peka Dapčevića gde će biti predložena i zamena vodovodnih cevi, Zaplanjske ulice.

Obišli su i mesto gde počinje izgradnja vrtića za Braće Jerković i Mitrovo brdo, gde su pripremni radovi već počeli (Zaplanjska 86a),kao i objekat USV Voždovac radi rešenja imovinsko pravnih probleme – preduslova za rekonstrukciju celog objekta konačno posle 30 godina. Hvala Gradu Beograd na velikoj pomoći jer samo zajedničkim snagama možemo više i bolje. .

Podelite vest: