НОВОГОДИШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ У УСТАНИЧКОЈ УЛИЦИ

Први дан Нове године у свету се обележава као Дан породице и Дан мира, а у Београду традиционалном шетњом Улицом отвореног срца.

Овог 1. јануара и Вождовчани су могли да прошетају и друже се у Устаничкој улици на манифестацији „Новогодишње чаролије“, међу којима су били  председница Општине Ивана Томић Илић и функционери Општине.
Лепо време је допринело празничној атмосфери у којој су уживали и деца и одрасли. За то су били задужени Паја Патак и Пата, Хело Кити, Штрумф и Деда Мраз који су делили балоне и играли се са окупљеним малишанима.

На бини испред Општине Вождовац програм су отворили ученици Осме гимназије са Вождовца представом „Штрумфастична Нова година“, а потом су наступали Ружа Рупић, Плесни студио „Леонеса“, Клован Буцко, КУД „Дукат“ и Џумбус аниматори. За крај  је Позориштанце „Хајде обрадуј дан“ извело представу „Деда Мразове магичне санке“.

Општина Вождовац први пут је организовала ову манифестацију, а наредних дана „Новогодишње чаролије“ посетиће Јајинце, Кумодраж, Рипањ, Зуце, Бели Поток и Пиносаву.

У недељу, 02. јануара од 11:00 до 13:00 часова – Јајинци (плато ИДЕА).

У понедељак, 03. јануара од 11:00 до 13:00 часова– Кумодраж село, плато код Старе механе (преко пута Споменика).

У уторак, 04. јануара од 10:00 до 12:00 часова – Рипањ (порта цркве), од 13:30 до 15:30 часова – Зуце (школско двориште).

У среду, 05. јануaра од 10:00 до 12:00 часова -Пиносава (плато код школе), од 13:30 до 15:30 часова– Бели Поток (школско двориште).

Поделите вест: