NOVI VAKCINALNI PUNKT U TRŽNOM CENTRU “Stadion”

Dom zdravlja „Voždovac“ otvara još jedan vakcinalni punkt u Tržnom centru “Stadion”, Zaplanjska 32, kako bi dostupnost vakcinacije bila što veća.

Proces vakcinacije će se odvijati na drugom spratu, svakog dana od 12:00 do 20:00 časova, osim danas, 7. decembra kada je radno vreme od 9:00 do 17:00 časova.
Građani mogu da biraju između vakcine Sinofarm kineskog proizvođača i nemačko-američkog PfizerBionTech-a, bez obzira da li je prva, druga ili treća doza.

Podsećamo da su i dalje dostupni i vakcinalni punktovi u naselju Stepa Stepanović, Šumadijske divizije 10-14, vakcinacija se obavlja radnim danima od 13:00 do 19:00 časova (dostupne vakcine Sinofarm i PfizerBionTech) i u centralnom objektu Doma zdravlja „Voždovac“, Ulica Ustanička 16, vakcinacija se obavlja radnim danima od 8:00 do 14:00 časova, subotom i nedeljom od 8:00 do 17:00 časova (dostupne vakcine Sinofarm, PfizerBionTech i Sputnjik V).

Jasno je da se situacija s pandemijom virusa korona vrlo brzo menja i na nama je velika odgovornost da se postaramo da u najvećoj mogućoj meri zaštitimo zdravlje svakog pojedinca što ovim novim merama i činimo- poručuju iz DZ “Voždovac”.

Podelite vest: