НОВИ ВАКЦИНАЛНИ ПУНКТ У ТРЖНОМ ЦЕНТРУ “Стадион”

Дом здравља „Вождовац“ отвара још један вакцинални пункт у Тржном центру “Стадион”, Заплањска 32, како би доступност вакцинације била што већа.

Процес вакцинације ће се одвијати на другом спрату, сваког дана од 12:00 до 20:00 часова, осим данас, 7. децембра када је радно време од 9:00 до 17:00 часова.
Грађани могу да бирају између вакцине Синофарм кинеског произвођача и немачко-америчког PfizerBionTech-a, без обзира да ли је прва, друга или трећа доза.

Подсећамо да су и даље доступни и вакцинални пунктови у насељу Степа Степановић, Шумадијске дивизије 10-14, вакцинација се обавља радним данима од 13:00 до 19:00 часова (дoступне вакцине Синофарм и PfizerBionTech) и у централном објекту Дома здравља „Вождовац“, Улица Устаничка 16, вакцинација се обавља радним данима од 8:00 до 14:00 часова, суботом и недељом од 8:00 до 17:00 часова (доступне вакцине Синофарм, PfizerBionTech и Спутњик V).

Јасно је да се ситуација с пандемијом вируса корона врло брзо мења и на нама је велика одговорност да се постарамо да у највећој могућој мери заштитимо здравље сваког појединца што овим новим мерама и чинимо- поручују из ДЗ “Вождовац”.

Поделите вест: