SEDNICA SKUPŠTINE GRADSKE OPŠTINE VOŽDOVAC

Na danas održanoj, osmoj po redu sednici Skupštine opštine Voždovac za člana Veća GO Voždovac izabran je Aleksandar Maksimović rođen 1988. godine, dugogodišnji reprezentativac Srbije u rvanju i nosilac nacionalnog sportskog priznanja. Za zamenicu predsednika Skupštine izabrana je Bisera Pejčić.

Odbornici Skupštine Gradske opštine Voždovac  usvojili su i Odluku o izmenama i dopunama Odluke o budžetu GO Voždovac koje su usledile zbog priliva budžetksih sredstava od strane Ministarstva sporta i omladine –za realizaciju projekta škole plivanja i Grada Beograda- za  rekonstrukciju bazena Sportkog centra „Voždovac“.

Na sednici je doneta Odluka o isknjižavanju sredstava iz kapitala Gradske opštine Voždovac, a usvojena je i Odluka o promeni osnivačkog akta Ustanove kulture i obrazovanja „Narodni univerzitet Svetozar Marković“, Doma kulture „Ripanj“, Ustanove kulture „Beli potok“, Ustanove „Voždovački centar-Šumice“ i sportkog centra „Voždovac“.

Poslednjom tačkom dnevnog reda za Savet mesne zajednice „Banjica“ izabrani su Miodrag Stojanović- za predsednika, Slavko Relić – za zamenika, Milica Lazić, Nikola Nedeljković, Boris Maksimović i Irina Marković za članove Saveta.

Podelite vest: