СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ

На данас одржаној, осмој по реду седници Скупштине општине Вождовац за члана Већа ГО Вождовац изабран је Александар Максимовић рођен 1988. године, дугогодишњи репрезентативац Србије у рвању и носилац националног спортског признања. За заменицу председника Скупштине изабрана је Бисера Пејчић.

Одборници Скупштине Градске општине Вождовац  усвојили су и Одлуку о изменама и допунама Одлуке о буџету ГО Вождовац које су уследиле због прилива буџетксих средстава од стране Министарства спорта и омладине –за реализацију пројекта школе пливања и Града Београда- за  реконструкцију базена Спортког центра „Вождовац“.

На седници је донета Одлука о искњижавању средстава из капитала Градске општине Вождовац, а усвојена је и Одлукa о промени оснивачког акта Установе културе и образовања „Народни универзитет Светозар Марковић“, Дома културе „Рипањ“, Установе културе „Бели поток“, Установе „Вождовачки центар-Шумице“ и спортког центра „Вождовац“.

Последњом тачком дневног реда за Савет месне заједнице „Бањица“ изабрани су Миодраг Стојановић- за председника, Славко Релић – за заменика, Милица Лазић, Никола Недељковић, Борис Максимовић и Ирина Марковић за чланове Савета.

Поделите вест: