OPŠTINA VOŽDOVAC NAGRADILA ĐAKE GENERACIJE I VUKOVCE

Gradska opština Voždovac nagradila je knjigama najbolje voždovačke učenike osnovnih i srednjih škola. Nosiocima Vukove diplome kojih je ove godine bilo 222, i đacima generacije ukupno 26, poklone i zahvalnice uručili su funkcioneri i članovi opštinskog Veća. Učenike, direktore škola, razredne starešine i roditelje pozdravio je zamenik predsednice Opštine Slobodan Simonović.

„Ponosan sam na vaše uspehe i gajim nadu da ćete nastaviti da budete intelektualno radoznali i vredni. Vi ste ponos naše Opštine i zato vam je naša institucija uvek na raspolaganju u svim vašim daljim životnim koracima i opredeljenjima. Vi ste najlepša slika koju danas šaljemo svetu“, rekao je zamenik predsednice Slobodan Simonović.

Ovim povodom u Ustanovi „Voždovački centar – Šumice“ održan je svečani program na kom je nastupio hor muzičke škole „Petar Konjović“ sa kompozicijama „Dvije narodne“, autora Dušana Pokrajčića i „Babe i žabe“, Dejana Despića. Prisutnima su se predstavile učenice ove muzičke škole, Zoja Kirn – violinom i Maša Novaković – klavirom. Članovi KUD- a „Radost“ – Rakovica selo pokazali su igrom i pesmom lepote naše zemlje.

Tradicionalno, bilbordi sa fotografijama najboljih đaka postavljeni su ispred „Šumica“, kao i na početku Ustaničke ulice u pravcu ka Dušanovcu.

Sokove i slatkiše za sve prisutne obezbedila je Atlantik Grupa i Knjaz Miloš a.d.

Podelite vest: