U OPŠTINI VOŽDOVAC PREDSTAVLjENA KNjIGA „VUČIĆ JEDNA PRIČA, OSVAJANjE POLITIČKIH PROSTORA“

Knjiga „Vučić jedna priča, osvajanje političkih prostora“ autora Aleksandra Đorđevića svečano je predstavljena u sali Gradske opštine Voždovac. O perspektivnom i inteligentnom čoveku koji je 30 godina na političkoj sceni Srbije govorili su, pored samog autora knjige, prof. dr Zoran Đorđević i prof. dr. Zoran Bingulac.

„Poruka koju sam želeo da pošaljem ovom knjigom, upućena je mladim generacijama da veruju u sebe i da na svom profesionalnom putu se istrajno bore za prosperitet naše zemlje. Kada se boriš za svoju zemlju i narod koji voliš i kada ostvariš ideje, život nema kraja. Hvala Opštini Voždovac na gostoprimstvu“, rekao je okupljenima autor knjige Aleksandar Đorđević.

Predsednica GO Voždovac Ivana Tomić Ilić je povodom predstavljanja knjige rekla da svi treba od Aleksandra Vučića da nauče da nikada ne odustaju od svojih ideja, rada i onoga u šta veruju. „Aleksandar Vučić je primer vanvremenskog državnika, a autor nam je u ovoj knjizi prikazao kako je to postao. Da bismo bili dobri državnici trebamo verovati u sebe i svoju državu“ , rekla je predsednica Tomić Ilić.

Podelite vest: