ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ И ЗВЕЗДАРА ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА У РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМА НАСЕЉА ВОЈВОДЕ ВЛАХОВИЋA

Председници oпштина Вождовац и Звездара, Ивана Томић Илић и Владан Јеремић са члановима Већа посетили су насеље Војводе Влаховићa које се налази на територији обе општине. Иницијални састанак поводом упознавања руководства двеју општина са ситуацијом у овом младом насељу, одржан је на предлог Удружења грађана „Моје насеље“.

У разговору са становницима, председница Вождовца Томић Илић истакла је важност сарадње свих који живе на Вождовцу и новог руководства. „Врата Општине Вождовац су отворена за све грађане и учинићемо све што је у нашој моћи. Будући да део насеља Војводе Влаховићa припада и Општини Звездара, изнете проблеме покушаћемо да решимо заједно са председником Звездаре Владаном Јеремићем. Наредних дана обилазићемо и остала насеља и разговарати са свима који желе да Вождовац постане лепше место за живот“, рекла је председница Општине Вождовац Ивана Томић Илић.

„Драго ми је да са председницом Иваном Томић Илић улазимо у један заједнички пројекат, а то је ово лепо насеље у којем требамо решити проблеме и размотрити предлоге који су нам грађани изнели“, рекао је председник Општине Звездара Владан Јеремић.

Поделите вест: