OPŠTINE VOŽDOVAC I ZVEZDARA ZAJEDNIČKIM SNAGAMA U REŠAVANjE PROBLEMA NASELjA VOJVODE VLAHOVIĆA

Predsednici opština Voždovac i Zvezdara, Ivana Tomić Ilić i Vladan Jeremić sa članovima Veća posetili su naselje Vojvode Vlahovića koje se nalazi na teritoriji obe opštine. Inicijalni sastanak povodom upoznavanja rukovodstva dveju opština sa situacijom u ovom mladom naselju, održan je na predlog Udruženja građana „Moje naselje“.

U razgovoru sa stanovnicima, predsednica Voždovca Tomić Ilić istakla je važnost saradnje svih koji žive na Voždovcu i novog rukovodstva. „Vrata Opštine Voždovac su otvorena za sve građane i učinićemo sve što je u našoj moći. Budući da deo naselja Vojvode Vlahovića pripada i Opštini Zvezdara, iznete probleme pokušaćemo da rešimo zajedno sa predsednikom Zvezdare Vladanom Jeremićem. Narednih dana obilazićemo i ostala naselja i razgovarati sa svima koji žele da Voždovac postane lepše mesto za život“, rekla je predsednica Opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić.

„Drago mi je da sa predsednicom Ivanom Tomić Ilić ulazimo u jedan zajednički projekat, a to je ovo lepo naselje u kojem trebamo rešiti probleme i razmotriti predloge koji su nam građani izneli“, rekao je predsednik Opštine Zvezdara Vladan Jeremić.

Podelite vest: