„VOŽDOVAČKE ZIMSKE VEČERI“ OD 21. DO 23. DECEMBRA U „ŠUMICAMA“

„Voždovačke zimske večeri“, koje se održavaju 21., 22.  i 23. decembra, pružiće tokom narednog vikenda zabavno muzički program za decu i odrasle u „Voždovačkom centru – Šumice“.

U subotu 21. decembra od 19 časova voždovački mališani zabaviće se uz predstavu „Ceca za decu“, dok od 20:30 časova počinje rok svirka za odrasle uz grupu muzičara  Stari rok majstori. Ljubav prema rok muzici 60-tih i 70-tih godina ovi rok muzičari iz raznih beogradskih sastava pretočili su u tri snimljena CD-a.

U nedelju 22. decembra od 19 časova decu zabavljaju Afrikano kid i Peđolino, a potom će nas na 50 godina od legendarnog albuma  Bitlsa „Ebi roud“ podsetiti naš poznati multimedijalni umetnik, likovni umetnik i pedagog Rastko Ćirić. Profesor na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu Rastko Ćirić, dobitnik je više od 70 domaćih i međunarodnih nagrada, autor 15 animiranih filmova, dizajner je znaka CKS Šumice (1995), a kažu da ima glas kao Džon Lenon.

U ponedeljak 23. decembra od 19 časova najmlađe Voždovčane svojim nastupom animiraće Peđolino, posle čega od 20:30 časova sledi muzika gudačkog kvarteta „Modus vivendi“. Ovaj muzički sastav sačinjen od mladih, talentovanih i svestranih umetnika svira najpoznatija dela klasične umetničke muzike, filmsku, tango, tradicionalnu, pop i rok muziku.

Podelite vest: