ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ МЕФ ЛИГА ЗНАЊА 2019. ЗА ВОЖДОВАЧКЕ МАТУРАНТЕ

Такмичење МЕФ Лига знања 2019. одржано је данас по трећи пут у Градској општини Вождовац, а организатор је Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ). У сарадњи са општином Вождовац и другим београдским општинама МЕФ организује први круг такмичења матураната средњих школа.

Сада већ традиционални образовни циклус предавања и такмичења са едукативно-забавним садржајиима, који је бесплатан за средњошколце, конципиран је тимским радом, те се тако развијају вештине управљања тимом, колегијалност и осећај конкурентности у односу са другим тимовима, као и вештине и технике које се користе у модерном пословном окружењу. Матуранте је испред Градске општине Вождовац поздравио Вук Мирчетић, пожелевши им срећу на такмичењу и успех у будућем школовању.

Ове године такмичиле су се екипе матураната из три вождовачке средње школе – Осме гимназије, Школе за негу лепоте и Друге економске школе. Након занимљивог предавања асистента Немање Стојковића о предузетништву , могућностима које пружа тржиште, дигиталном маркетингу, начину креирања интернет садржаја и како представити бизнис план, ученици су заједничким радом у групама могли и практично да примене све научено.

Победник данашњег другог круга такмичења била је екипа Осме београдске гимназије, ћес се остали надметати на финалном такмичењу које ће се одржати 5. децембра на МЕФ факултету добиће као награду стипендију или умањену школарину Факултета и друге вредне награде пријатеља такмичења.

Поделите вест: