КОНЦЕРТ ХОРА КРАЉИЦА МАРИЈА У „ШУМИЦАМА“ 30. СЕПТЕМБРА

У понедељак, 30. септембра 2019. године, под покровитељством Градске општине Вождовац, чланови нашег прослављеног хора „Краљица Марија” из Београда, на челу са диригенткињом Иванком Стојков, одржаће концерт у „Вождовачком центру Шумице“.

Пројекат „Музички Диптих ”, представља два концерта Хора Краљица Марија, под називима „Музички тренутак”, већ изведен 12. маја у „Шумицама“ и „Музичка трилогија” који ће се одржати на истом месту 30. септембра са почетком у 19 часова. На програму су позната дела српских аутора у три различита жанра: уметничка, етно и отаџбинска музика.

Гост на концерту је оперска уметница Тања Андријић и Мирољуб Тодоровић- Џими, члан Народног оркестра РТС-а, који ће се представити на фрули и флаути. Диригент Хора Краљица Марија, Иванка Стојков, која већ годинама ради са Хором на новој необичној програмској и сценској концепцији, представиће нове композиције и кореографије. Током 11 година постојања Хор је наступао на бројним фестивалима у свету – у Прагу, Будимпешти, Бечу, Љорет де Мару, Паризу, Риминију и широм Србије.

Улаз је слободан!

Поделите вест: