ЕКО ПАТРОЛА НАСТАВЉА ДА ЧИСТИ И УРЕЂУЈЕ ВОЖДОВАЦ

Екипе вождовачке Еко патроле и овог пролећа, излазећи на терен по позивима грађана, свакодневно су на запуштеним површинама  уклањале обрасло растиње, коров или смеће. Током маја и јуна очишћено је и уређено 46 локација, од којих су неке веће површине чишћене више дана.

Радници су имали пуне руке посла на бројним локацијама у насељима Бањица, Браће Јерковић, Душановац, Шумице, Медаковић, Кумодраж, Јајинци…

Вршено је кошење траве, сечење грања и корова, чишћење отпада са зелених површина тротоара и паркинга, уклањање пластичних флаша, кеса и другог отпада око стаза, паркова, спортских терена, вртића, школа, месних заједница, улаза у зграде.

Радови се настављају и у јулу, када је планирано да се очисте још 24 пријављене локације. Грађани могу да пошаљу својe пријавe Еко патроли, уз обавезне фотографије, на мејл адресу: ekopatrola@vozdovac.rs.

Како бисмо сачували Вождовац чистијим и лепшим, апелујемо на грађане да за собом не остављају смеће, а отпатке да бацају у канте, уместо на зелене површине и простор где се играју деца или свакодневно крећу пролазници.

Поделите вест: