SPORTSKI KAMP U USC „VOŽDOVAC“ NAPUNIO HALE VOŽDOVAČKIM UČENICIMA

I ovog leta učenici voždovačkih osnovnih i srednjih škola imaju priliku da svoje slobodno vreme koriste na pravi način, baveći se sportom koji najviše vole.  Ustanova sportski centar „Voždovac“ u saradnji sa gradskim Sekretarijatom za sport i omladinu i Gradskom opštinom Voždovac obezbedila je besplatni sportski kamp koji ima za cilj promociju zdravih životnih navika i otkrivanje sportskog talenta kod dece.

Kamp koji obuhvata treniranje košarke, rukometa, tenisa, odbojke, stonog tenisa, tekvondoa, plivanja, kao i razne edukativne radionice održava se od ponedeljka do petka i traje  od 18. juna do 31. avgusta.

Pune sale zainteresovane dece pokazatelj su da je sport na Voždovcu itekako važan. Zato je GO Voždovac rekontruisala sve škole na njenoj teritoriji, gradi sportske hale i teretane u prirodi i podržava sve manifestacije i takmičenja.

Ukoliko želite da budete deo ovog sportskog programa potrebno je da ponesete svoje đačke knjižice, dođete u USC „Voždovac“, a za sve informacije o grupama i terminima pozvati 011/2667-780.

ČEKAMO VAS. DOBRO DOŠLI.

Podelite vest: