KONKURS ZA BG PRAKSU 2018 PRODUŽEN DO 25. APRILA

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, organizuje studentsku BG PRAKSU 2018, koja će u opštini Voždovac biti realizovana u periodu od 15.06-15.09.2018. godine.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Centar za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA 2018. 

Rok za prijave studenata za program Univerzitetske radne prakse BG PRAKSA 2018 produžen je do srede, 25. aprila u ponoć. Uz obezbeđenu naknadu za troškove prevoza i obroka studenti tokom tromesečne prakse imaju mentore i zadatke na više od 170 različitih pozicija u gradskim preduzećima, ustanovama kulture, bibliotekama, muzejima, sekretarijatima gradske uprave, gradskom pravobranilaštvu i opštinama koje učestvuju u programu. Planiran početak prakse je 15.juni.

Konkurs je otvoren za studente sa više od dvadeset fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu i kroz njega je u proteklih osam godina prošlo preko 1800 studenata koji su na ovaj način unapredili svoje akademsko obrazovanje i stekli vredno radno iskustvo. Konkurs sa svim detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom posla, uslovima za svaku poziciju i potrebnim dokumentima nalazi se na sajtu Centra za razvoj karijere.

Podelite vest: