TRIBINA O PROBLEMIMA STANARA BRAĆE JERKOVIĆ

Opština Voždovac organizovala je tribinu za stanare Mesne zajednice “Braće Jerković” na kojoj su građani izneli su izneli veliki broj predloga i sugestija.

Na tribini su učestvovali gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, član Veća GO Voždovac Miloš Stojanović, direktor JKP “Gradsko zelenilo” Slobodan Stanojević, izvršna direktorka JP “Putevi Beograda” Aleksandra Pavlović i direktor JKP “Beograd put” Zoran Jović.

Okupljeni stanari su ukazali da je potrebno urediti još neka dečija igrališta u naselju, obnoviti klupe, postaviti nove staze, a naveli su i probleme sa kojima se susreću.Najveći broj njih odnosio se na uređenje zelenih površina, seču stabala čije korenje uništava asfalt, uređenje parkinga, prilaznih puteva, sanaciju trotoara, kao i regulisanje parkiranja.

Član Veća Miloš Stojanović rekao je okupljenima da će za sva pitanja koja se tiču  JKP “Gradska čistoća”, “Beogradski vodovod i kanalizacija” i JP “Gradsko stambeno” biti organizovana posebna tribina, na kojoj će građani moći da razgovaraju sa predstavnicima tih preduzeća i ukažu na probleme.

On je napomenuo da se sve sugestije i predlozi mogu dostaviti  predsedniku  MZ “Braća Jerković” Milošu Sekuliću, koji će ih proslediti nadležnim službama kako bi se krenulo u rešavanje.

Podelite vest: