PETI VOŽDOVAČKI POSLOVNI FORUM

Oko 40 poslodavaca sa teritorije opštine Voždovac, koji su danas učestvovali na „Voždovačkom poslovnom forumu“, upoznato je sa javnim pozivima, konkursima Nacionalne službe za zapošljavanje i subvencijamanamanjenim za zapošljavanje novih lica.

Poslodavcima su predstavljene informacije o javnim radovima za nezaposlena lica i nezaposlene osobe sa invaliditetom, programi sticanja praktičnih znanja i stručne prakse; subvencija za samozapošljavanje, subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih i  učešće u finansiranju programa obuka na zahtev poslodavca.

Skup, koji je peti put za redom organizovala  opština i koji okuplja privrednike i  predstavnike relevantnih državnih institucija,  ispred Opštine Voždovac otvorio je koordinator projekta Vuk Mirčetić.

Organizovanjem „Voždovačkog poslovnog foruma“, Gradska opština Voždovac kontinuirano održava odnose kako sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, tako i sa privrednicima sa teritorije opštine Voždovac, a sve u cilju smanjenja stope nezaposlenosti.

Podelite vest: