OTVORENO – O ČISTOĆI NA VOŽDOVCU

Opština Voždovac organizovala je tribinu za stanare Činovničke kolonije na kojoj su učestvovali predsednik Skupštine GO Voždovac Aleksandar Mirković, direktor JKP “Gradska čistoća – Beograd” Miroslav Bogdanović i direktor pogona “Voždovac” Dragan Stanković.
Građani su izneli svoje probleme i zamerke u vezi sa čišćenjem njihovog kraja, a najveći broj primedbi je bio u vezi sa starim i dotrajalim kontejnerima kao i mestima na koje su postavljeni, a koja ometaju saobraćaj i kretanje pešaka.

Okupljeni stanari su predložili da se u njihov kraj uvedu i kontejneri za reciklažu, kao i da se uvede češće pražnjenje đubrijera na dečijim igralištima.

Direktor “Čistoće” Miroslav Bogdanović je objasnio da su đubrijere na dečijim igralištima u nadležnosti “Gradskog zelenila” ali da će oni, kao dva gradska preduzeća, zajedno rešiti taj problem.

Predsednik Skupštine opštine Aleksandar Mirković se zahvalio okupljenima na otvorenom i iskrenom razgovoru i pozvao ih na sledeću tribinu koja će biti održana u nedelju, 25. februara u 12 sati u Opštini, a na kojoj će se sa predstavnicima MUP-a razgovarati o bezbednosti na Voždovcu.

Podelite vest: