OPŠTINA I GRADSKA PREDUZEĆA U SUSRET PROBLEMIMA VOŽDOVČANA

Opština Voždovac je, po drugi put ove godine, organizovala sastanak predstavnika stambenih zgrada sa direktorima gradskih javnih preduzeća, kako bi se što brže došlo do rešenja komunalnih problema.

Na pitanja građana odgovarali su predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, direktor JP „Gradsko stambeno” Nikola Kovačević, direktor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Dragan Đorđević, izvršni direktor JKP „Zelenilo Beograd“ Nataša Šišaković i direktor JKP „Gradska čistoća – Beograd“ Miroslav Bogdanović.

Stanari i predstavnici skupština stanara iz ulica Vojvode Stepe, Paunove, Ustaničke, Rimske ukazali su na probleme tekućeg održavanja zgrada, prostora za odlaganje recikliranog otpada, parkiranja na neodgovarajućim mestima ispred ulaza, kao i problem nedovoljnog broja pedijatara u podavalskim ambulantama.

Sekretaru za saobraćaj je upućen predlog da se u Tetovskoj ulici u blizini OŠ „Dositej Obradović“ postave ležeći policajci. Ukazano je na potrebu uvođenja noćne autobuske linije 401, a  stanari naselja Braće Jerković uputili su zahtev „Zelenilu“ da uredi i sanira oštećene staze u njihovom naselju.

Opština Voždovac poslednjih godina za svoje sugrađane redovno organizuje razgovore sa nadležnim gradskim službama, kako bi se mnoga pitanja i problemi efikasnije rešili, rekao je predsednik Savić i dodao da će se ovaj vid saradnje nastaviti.

Podelite vest: