VOŽDOVAČKI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA 10. NOVEMBRA

Na Voždovačkom sajmu zapošljavanja, koji će biti održan u petak, 10 novembra od 10 do 15 časova, u Voždovačkom centru „Šumice“, 31 kompanija će ponuditi posao za 520 nezaposlenih.

Kompanije poput Ikea, Delhaize, Royal Express, Generali osiguranje, Metro Caash & Carry, Hotel Srbija, Securitas , traže različite obrazovne profile, od  diplomiranih ekonomista, pravnika, prodavaca, kurira, vozača raznih kategorija, zavarivača, medicinskih sestara i dr.

Na ovom sajmu će prvi put neke od kompanija tražiti da zaposle osobe sa invaliditetom.

Nezaposleni će u Info centru moći da se razgovaraju sa predstavnicima Nacionalne službe za zapošljavanje, a na štandovima Informatike AD, Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije i Otvorenog univerziteta „Svetozar Marković“, zainteresovani će moći da se informišu o načinima za prekvalifikaciju i da dobiju savete koji će im pomoći da unaprede svoju karijeru.

Za vreme trajanja Sajma održaće se i obuke za nezaposlene (ATP – aktivno traženje posla).

Voždovački sajam zapošljavanja organizovali su Gradska opština Voždovac i Nacionalna služba za zapošljavanje, uz koordinaciju Vuka Mirčetića, predsednika Saveta za zapošljavanje i članova Saveta za zapošljavanje opštine Voždovac.

Tabelarni prikaz svih poslodavaca i ponuđenih zanimanja na Sajmu.

Podelite vest: