DO SENIOR KARTICA I TELEFONOM

„Zbog velikog interesovanja voždovačkih penzionera, Opština je produžila radno vreme izdavanja senior kartica u Uslužnom centru do 20 časova radnim danima, a takođe će se raditi i subotom od 9 – 13 časova, kako bi što više ljudi dobilo svoju besplatnu karticu“ – poručio je predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić obišavši starije sugrađane koji su čekali red u Uslužnom centru.

Juče i danas izdato je oko 800 senior kartica sa kojima će penzioneri sa Voždovca moći da ostvare brojne popuste, a kako je nestalo obrazaca, danas je nabavljeno još 600 forumulara. Uz dobijenu privremenu senior karticu, penzioneri dobijaju i tabelu sa spiskom mesta u gradu gde mogu ostvariti popuste.

„Svi oni koji ne mogu da dođu lično do Opštine, treba da se jave na tel. 011/ 244-0179 (svakog radnog dana od 8 do 16 časova), ostave svoje podatke i kontakt telefon, a opštinski službenici će doći do njih i doneti im karticu na kuću“ – objasnio je predsednik Skupštine opštine Aleksandar Mirković, koji je, zajedno sa predsednikom Opštine, danas bio na usluzi svima koji su čekali na svoju karticu.

Podelite vest: