ZBOR GRAĐANA U ZUCU

„U plan za sledeću godinu ćemo uvrstiti da uradimo ono na šta nam vi ukažete da je potrebno u Zucu“, rekao je predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić na sinoć održanom zboru građana u ovom podavalskom mestu.

Predsednik je  u razgovarao sa meštanima Zuca o problemima sa kojima se susreću u funkcionisanju naselja,  podestio da su u protekle četiri godine na području Zuca, Opština i Grad  obezbedili novu kanalizacionu mrežu u vrednosti od oko 300 miliona dinara i uređaj za prečišćavanje otpadnih voda.

„Asfaltirana je glavna glavna ulica – Nova 1. i krak koji spaja Novu 6. i 12. u šta je uloženo 56 miliona dinara i postavljen je trotoar u Novoj 14. postavljena je  ulična rasveta u Ulici Nova 7. i omogućeni su češći polasci autobusa na liniji 403“, rekao je predsednik Opštine.

Savić je istakao da je u Zucu izgrađena nova fiskulturna sala u Osnovnoj školi „Vasa Čarapić“ površine 500 metara kvadratnih za šta je izdvojeno 30 miliona dinara i pozvao prisutne građane da ukažu na probleme i daju predloge kako da se poboljšaju uslovi života u Zucu.

Tokom razgovora, stanovnici Zuca su izneli svoje viđenje šta je najneophodnije da se reši  – od osvetljenja pojedinih ulica, asfaltiranja, sanacije i proširenja puteva, do izgradnje vrtića i igrališta.

Na tribini su učestvovali i Relja Ognjenović član Veća opštine Voždovac, Bojana Radaković načelnik Uprave GO Voždovac i Ivana Tomić član Gradskog veća.

Podelite vest: