SJAJAN ŠOU PROGRAM ZA DECU, EVERGRIN I ETNO ZA ODRASLE

Bogat program za najmlađe i odrasle u „Voždovačkom centru –  Šumice“ pružio je publici  vrhunski doživaljaj ovog vikenda. „Peđolino šou“, u izvođenju Predraga Vukovića Peđolina bio je pun novih komičnih priča ovog zabavljača, koje su začinjene poznatim dečijim pesmicama. Kraljica dečijih srca  Frozen Elza je umesto zaleđenog kraljevstva priredila nezaboravan „Elzin muzički šou“ za mnogobrojne mališane koji su sat vremena đuskali uz svoju ljubimicu.

Ansambl Ratislava Blagojevića i „Gledanice“ sa Banjice, izveli su odličan koncert tradicionalne narodne muzike. Čuo se melos sa Kosova i Metohije, iz Šumadije , iz Bosne i Makedonije. Tražio se bis, a publika je otkrila nove izvođače sa naše opštine.

Ljubitelji starogradskog melosa i popularnih zabavnih melodija uživali su u solističkom koncertu „Od Arsena do gradskih pesama“ Radeta Rajovića.  Blok  starogradskih pesama ulepšao je ovo veče i podsetio stariju publiku na melodije koje su aktuelne zauvek.

Zanimljiva kulturna dešavanja ovog vikenda zaokružena su otvaranjem  prve samostalne izložbe crteža i akvarela Teodore Stojković, učenice osmog razreda O.Š. „Danilo Kiš“.

Programom koji ćemo najaviti za sledeći vikend, završava se letnji ciklus  „Voždovačkih letnjih večeri“ za ovu godinu, koji je bio sastavljen od vrhunskih zabavljača i umetnika.

Podelite vest: