ZAHVALNICE I MEDALjE UČESNICIMA PROJEKTA „DRINA NAS SPAJA 2017“

BEOGRAD, 17. avgust – U svečanoj sali GO Savski Venac održan je u sredu, 16. avgusta, susret učesnika i organizatora koji su realizovali projekat regate za osobe sa invaliditetom. Regata je održana 29. i 30. jula pod nazivom  „Međunarodna Drinska regata za osobe sa invaliditetom „DRINA NAS SPAJA 2017“.

Gradska opština Voždovac podržala je ovaj projekat čiji je cilj da se afirmiše ravnopravnost i tolerancija, da se podstakne turizam i međunarodna saradnja za osobe sa invaliditetom i stvore jednaki uslovi za sve. Svi učesnici, a bilo ih je 140, doprineli su inkluziji osoba sa invaliditetom. Zajedno su uživali u lepoti rafting trke, jedinstvenoj    manifestaciji  u svetu, a pored toga kampovali su u prirodi i učestvovali u brojnim sportsko-rekreativnim aktivnostima i kulturno-zabavnim sadržajima.

O druženju, kvalitetno provedenom vremenu u prirodi i zajedničkim uspomenama govorili su domaćini skupa, koji su pokrenuli projekat – predsednica Udruženja osoba sa invaliditetom „Sve je moguće“ Milada Lazić, predsednica GO Savski Venac Irena Vujović i v.d. pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Biljana Barošević. Skup je u ime predsednika GO Voždovac pozdravio Vuk Mirčetić.

Najuspešnijim učesnicima i institucijama koje su podržale manifestaciju uručene su zahvalnice i medalje.

Podelite vest: