„VOŽDOVAČKE LETNjE VEČERI“

BEOGRAD, 17. avgust – Nedelju dana pred kraj veličanstvenog programa za decu i odrasle u Ustanovi „Voždovački centar – Šumice“, na programu su Peđolino sa gostima, animatori i Frozen Elza koje  su najmlađi želeli da vide još jednom. Odrasli će uživati u etno nastupu, pop koncertu i monodrami.

U petak, 18. avgusta od 19,00 časova nastupiće nezamenljivi zabavljač Peđolino sa svojim gostima i pun sat animirati najmlađu publiku. Od 21,00 sat sugrađanima  koji  vole etno zvuk predstaviće se grupa „Gledanice“ sa repertoarom napeva sa prostora stare Srbije i Kosova i Metohije.

U subotu, 19. avgusta od 21,00 sat publika koja voli starogradski melos i popularne šlagere pratiće solistički koncert  Radeta  Rajovića  „Od Arsena do starogradskih pesama“.

U nedelju, 20. avgusta od 19, 00 časova nastupa ljubimica najmlađih Frozen Elza sa programom koji je decu držao van sedišta.

Programima sledeće nedelje završavaju se ovogodišnja dešavanja u okviru „Voždovačkih letnjih večeri“. Ulaz za sve manifestacije u organizaciji Gradske opštine Voždovac je besplatan!

Podelite vest: