„VOŽDOVAČKE LETNjE VEČERI“ – besplatan program za vikend

Dečje predstave, animatori, klovnovi, starogradske pesme, veče rokenrola,  pesničke večeri, i ovog vikenda biće na programu u centru Šumice“, u okviru manifestacije „Voždovačke letnje večeri“.

U petak, 4. avgusta  od 19 časova jedno od najpoznatijih putujućih pozorišta za decu – Kofer teatar, izvešće komad za decuČAROLIJA NA KRAJU PREDSTAVE“,  od 21 sat ljubitelji starogradske muzike uživaće u pesmama koje izvodi Dejan Radovanović i gosti.

Muzički šou za decu FROZEN ELZA“  u izvođenju jedne od najpoznatijih animatorki u liku Frozen Elze  –  Elze Veverak, zakazan je za subotu, 5. avgusta  u 19 časova,  a od 21 sat sledi program pod nazivom  STARI DOBRI ROKENROL” u okviru koga pesme sa akustičnom gitarom izvodi rok kantautorka i vokalni solista Olivera Dragićević Skvo.

Nedelja, 6. avust od 19 časova je takođe rezervisana za decu koju će zabavljati animatori i klovnovi, a od 21 sat na pesničkoj večeri će se predstaviti književnik Mića Jakšić.

Svi kulturni programi su u organizaciji opštine Voždovac, a ulaz je slobodan.  „Voždovačke letnje večeri“ biće organizovane do 31. avgusta.

Podelite vest: