PROTEKLI VIKEND U „ŠUMICAMA“ U ZNAKU PREDSTAVA, POEZIJE I VINA

Proteklog vikenda sve generacije Voždovčana imale su priliku da uživaju i druže se u zabavno – umetničkom i muzičkom programu manifestacije „Voždovačke letnje večeri“.

Atrijum Ustanove „Voždovački centar –Šumice“ i ovog puta bio je pun mališana koji su sa pažnjom pratili zabavne predstave „Tri praseta“  u izvođenju Teatra 13 i „Neobične bajke“, koje im je na zanimljiv način predstavio Peđolino sa prijateljima.

Tinejdžeri su subotu veče mogli da pogledaju komad Nikolaja Koljade „Kokoška“ u izvođenju Teatra 13, a oni malo stariji ljubitelji dobre starogradske muzike, uživali su uz numere prof. dr. Slobodana Jovića, boema, pesnika i interpretatora starogradskih pesama. Ovaj naš poznati enolog – poznavalac u oblasti vina i vinske kulture, kroz stihove je protkao i reči o značaju vina, načinu pravljenja i uživanja u njemu.

Poslednje nedeljno veče bilo je posvećeno ljubavnoj poeziji u izvođenju pesničkog društva „Poeta“. Stihove su kazivali Veselin Dželatović, Milenko Miša Čurović, Jelena Ćopić i Jasmina Janković, uz muziku i gitaru Miroslava Radosavljevića Šomija.

„Voždovački centar – Šumice“ i Gradska opština Voždovac pozivaju sve ljubitelje muzičkog i dramskog programa da i narednog vikenda dođu i uživaju!
Ulaz je slobodan.

Podelite vest: