OTVORENE „VOŽDOVAČKE LETNjE VEČERI“

Zabavnim programom za decu večeras je u Ustanovi „Voždovački centar – Šumice“ otvorena manifestacija „Voždovačke letnje večeri“, koja će trajati sve do kraja avgusta.

Na veliko zadovoljstvo mališana, dva naša poznata dečija voditelja i zabavljača Minja Subota i Peđolino, pesmama, šalama i igrom otvorili su ovu, već tradicionalnu manifestaciju u „Šumicama“. Deca koja su se okupila u velikom broju, aktivno su učestvovala i veselo pratila zanimljivi program, a za to vreme roditelji, bake i deke pljeskali su i igrali zajedno sa svojim mališanima uz poznate note pesama Išli smo u Afriku, Razbole se lisica, Deca su ukras sveta…

Program su, pored brojnih posetilaca, pratili i predstavnici Gradske opštine Voždovac, koja je podržala ovu manifestaciju.

Podsećamo da će se u okviru ove manifestacije svakog vikenda (osim ove subote 08. jula) organizovati sadržaji za decu od 18:30 časova, a za odrasle od 21 čas. Petkom, subotom i nedeljom mališani će moći da uživaju u predstavama, muzičkim koncertima i filmovima, a odrasli u koncertima popularne muzike i starogradskih pesama. Subota je rezervisana za tinejdžersku populaciju i gostovanja raznih di džejeva, kao i za reviju mladih talenata. Nedeljom će na večernjoj sceni biti organizovane poetske večeri i popularna predavanja eminentnih stručnjaka.

Ulaz je slobodan, čekamo vas!

Podelite vest: