JOŠ JEDNA ULICA U KUMODRAŽU USKORO ASFALTIRANA

Na zahtev građana, a na inicijativu Mesne zajednice „Kumodraž“, danas su počeli radovi na asfaltiranju Šljivarske ulice od broja 17 do 33. Obilazeći pripremne radove, predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić razgovarao je sa građanima ove ulice, koji su iskazali zahvalnost Opštini jer je izašla u susret njihovom zahtevu. On je rekao da je ovo samo jedna od ulica koja će se rekonstruisati u naselju Kumodraž u narednom periodu.

„Nastavićemo da asfaltiramo nekategorisane puteve u dužini od 3 km na celom Voždovcu. Mi smo u svakodnevnoj komunikaciji sa našim građanima i činimo sve što je u našoj moći kako bi poboljšali kvalitet života na našoj opštini. Zahtevi Voždovčana idu preko mesnih zajednice i mi već sada prikupljamo predloge i sugestije za sledeću godinu. Odabir ulica vršimo u dogovoru sa građanima po prioritetima i u zavisnosti od broja porodica koje tu žive“ – objasnio je predsednik Savić okupljenim građanima.

Šljivarska ulica će narednih dana biti asfaltirana u dužini od 100 metara, a vrednost radova iznosi oko milion dinara. Prema planu asfaltiranja nekategorisanih puteva, u narednom periodu biće asfaltirano još nekoliko ulica u naselju Kumodraž i to: Topola kod br.19, Đurđevdanska od br. 54 do 81b, Božićna kod br. 35, Remetinska do broja 4 i Stepojevačka do br. 10.

Podelite vest: