URUČENE NAGRADE NAJBOLjIM ŠKOLAMA ZA UČEŠĆE U ŠKOLSKOM SPORTU

Svečana dodela nagrada za najuspešnije škole koje su tokom školske 2016/2017. godine osvojile prva tri mesta u okviru programa „Školski sport“, održana je danas u Svečanoj sali opštine Voždovac.

Pehare, diplome i majce prvoplasiranim ekipama na školskim sportskim takmičenjima u rukometu, malom fudbalu, atletici i Malim olimpijskim igrama, uručili su član Veća zadužen za sport i omladinu Milan Todić, predsednik Aktiva direktora osnovnih škola Voždovac Danijela Čolović i predsednik Udruženja pedagoga fizičke kulture opštine Voždovac Dejan Marsenić.

U konkurenciji osnovnih škola prvo mesto je osvojila OŠ „Milan Đ. Milićević“, drugo OŠ „Bora Stanković“, dok je treće mesto zauzela OŠ „Karađorđe“. Najbolje plasirane srednje škole su Druga ekonomska škola, Dvanaesta beogradska gimnazija i Osma beogradska gimnazija.

Gradska opština Voždovac i Udruženje pedagoga fizičke kulture opštine Voždovac, treću godinu zaredom uspešno sprovode program „Školski sport“ u svim voždovačkim školama.

Opština je i ove godine sa sportskim klubovima pokrenula akciju „Sportsko leto na Voždovcu 2017“, u okviru koje će mališani moći tokom raspusta besplatno da treniraju sport za koji se opredele.

Podelite vest: