NOVA OPREMA ZA ZDRAVSTVENU STANICU „JAJINCI“

U okviru programa saradnje UNICEF-a i Ministarstva zdravlja za unapređenje razvoja u ranom detinjstvu, kompanija IKEA opremila je pedijatrijske ambulante Zdravstvenoj stanici „Jajinci“ pri Domu zdravlja „Voždovac“.

Kompanija IKEA opremila je ove ambulante za potrebe kvalitetnijeg rada savetovališta sa roditeljima i malom decom u oblasti razvoja dece, posebno sa onom kod kojih se uočavaju teškoće i smetnje u razvoju.

Novoopremljene pedijatrijske ambulante u Zdravstvenoj stanici „Jajinci“, danas su obišli: dr Meho Mahmutović, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije, Aleksandar Mirković predsednik Skupštine GO Voždovac, v. d. direktora Doma zdravlja “Voždovac” Dr Nevenke Veličković, dr Jelena Zajeganović Jakovljević, specijalista za rani razvoj deteta UNICEF-a u Srbiji, i Maja Vujašković Đureinović, menadžer za korporativne komunikacije kompanije IKEA u Srbiji.

Dr Rada Stojić, pomoćnik direktora za stručni rad Doma zdravlja „Voždovac“, istakla je da će opremanje ovih ambulanti omogućiti da se usluge razvojnog savetovališta približe svoj deci bez obzira gde žive na njihovoj opštini.

Podelite vest: