OPŠTINA VOŽDOVAC DARIVALA DECI NOVOGODIŠNjI KONCERT U ŠUMICAMA

Nova godina nam polako stiže, a sa njom i praznične čarolije kojima se deca najviše raduju. Uz ovaj praznik mališani pevaju, uživaju i poklanjaju pažnju jedni drugima. Gradskoj opštini Voždovac je svaki izmamljeni dečiji osmeh pokazatelj da je njihov dugotrajni rad i ulaganje u njihovu budućnost na dobrom putu.  Jedan od tih primera je i prepuna sala u Voždovačkom centru „Šumice“ povodom besplatnog dečijeg koncerta „Srcem za decu“.

Svu decu, roditelje, bake i deke koji su prisustvovali novogodišnjem spektaklu, u organizaciji muzičke radionice Mari Mari, pozdravio je predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić.

„Hvala vam što ste danas u ovolikom broju sa nama. Ovom prilikom želim da se zahvalim Peđolinu, Mari Mari, Jeleni Tomašević i svima vama. Gradska opština Voždovac je u protekle dve i po godine najviše pažnje posvetila deci. Rekonstruisali smo veći broj škola, postavili ograde, uveli video nadzor i radićemo još. Imamo jedno iznenađenje za vas. Nadam se od sledećeg ponedeljka, po prvi put, otvorićemo besplatno klizalište u naselju Stepa Stepanović, za svu decu Voždovca. Vaše je samo da dođete i ponesete klizaljke, ostalo je naša briga“, rekao je Savić.

Specijalni gost koncerta bila je pop pevačica Jelena Tomašević, čije su tekstove pesama deca pevala zajedno sa njom.

Gradska opština Voždovac će do kraja godine decu obradovati nizom aktivnosti  u cilju njihovog srećnijeg i lepšeg odrastanja.

Podelite vest: