PU „ČIKA JOVA ZMAJ” PROSLAVILA DAN USTANOVE

Svečanom priredbom u objektu „Mala Sirena“, u naselju Stepa Stepanović, Predškolska ustanova „Čika  Jova Zmaj” proslavila je ove nedelje svoj rođendan.

Program su pripremala deca, roditelji i vaspitači sa posebnom pažnjom u trajanju od nekoliko meseci, imajući u vidu da je ovo za Ustanovu, zaposlene i za decu veoma važan kulturni događaj.

Tema ovogodišnje priredbe bila je „Moja opština Voždovac“. Deca su zajedno sa vaspitačima na simboličan način, pesmom, glumom i igrom prikazala šta vole da rade u svojim vrtićima na Voždovcu. U programu su učestvovali objekti „Čika Jova Zmaj 2”, „Ciciban”, „Diznilend”,  „Petar Pan” i „Pinokio”. Svoj doprinos priredbi dao je i popularni dečiji voditelj Peđolino.

Ova svečana priredba je ujedno i  način na koji se Ustanova zahvaljuje  svim svojim saradnicima koji joj pomažu u realizaciji vaspitno-obrazovnih aktivnosti.

Svečanosti su prisustvovali članovi Veća opštine Voždovac – Miloš Stojanović, zadužen za školske i predškolske ustanove,  Ivana Banjac i Bojan Mladenović, članovi Upravnog odbora, predstavnici javnih preduzeća sa kojima ova predškolska ustanova sarađuje, kao i direktori i predstavnici drugih predškolskih ustanova sa teritorije Ggrada Beograda.

Direktorka Predškolske ustanove Lidija Hutović posebno se zahvalila članu Veća Milošu Stojanoviću na izuzetnoj saradnji i podršci opštine Voždovac ovoj ustanovi.

Podelite vest: