ODRŽANA SEDNICA UČENIČKOG PARLAMENTA DRUGE EKONOMSKE ŠKOLE U SALI SO VOŽDOVAC

Druga ekonomska škola održala je ove godine, drugu po redu, sednicu učeničkog parlamenta u skupštinskoj sali GO Voždovac.

Posle prozivke prisutnih učenika, psiholog Radmila Simijonović zahvalila se opštini Voždovac na prijemu i saradnji koju su do sada imali putem brojnih manifestacija. „Ovo je samo jedan od pokazatelja dobre saradnje Opštine i naše škole. Mnogi učenici nisu sa Voždovca, ovo je odličan način da se bliže upoznaju sa voždovačkim znamenitostima i institucijama“, rekla je Simijonovićeva.

Ispred GO Voždovac prisutne učenike pozdravio je Vuk Mirčetić. „Vaša škola je jedna od aktivnijih na teritoriji Voždovca i baš zbog toga smo vam pomagali i to ćemo činiti u budućnosti. Želim da se zahvalim direktoru i predstavnicima Druge ekonomske škole, Vatrogasnoj brigadi Beograd koja je danas sa nama, a najviše vama što ste aktivni i što želite da menjate neke stvari nabolje“, rekao je Mirčetić.

Na dnevnom redu sastanka teme su bile o bezbednosti učenika u školi i njihovoj edukaciji o zaštiti od požara, o bezbednosti mladih u saobraćaju, inkluzivnom obrazovanju, obeležavanju Dečije nedelje i drugo.

Učenici su na kraju dobili brošure i pogledali film koji prikazuje vežbe Vatrogasne brigade Beograd kako se evakuisati tokom požara i sačuvati svoj i tuđi život.

Podelite vest: