SAJAM ZAPOŠLjAVANjA 14. OKTOBRA

Link2jobCentar za razvoj karijere i Nacionalna služba za zapošljavanje, pod pokroviteljstvom Grada Beograda, organizuju veliki „LINK2job“  sajam zapošljavanja koji će se održati po treći put, 14. oktobra 2016. godine, u periodu od 10 18 časova, u banket sali Hotela „Jugoslavija” u Beogradu.

Cilj ovog sajma nije samo da postane najveći regionalni događaj ovog tipa, nego i da na najefikasniji način doprinese stvaranju kvalitetnih veza između posetilaca i kompanija izlagača, na obostranu korist. Tako želimo da doprinesemo rešavanju gorućih problema: nezaposlenosti, sa jedne strane, i nedostatka kvalitetnog radnog kadra u kompanijama, sa druge.

Sajam zapošljavanja je dinamičan događaj koji otvara bezbroj mogućnosti, kao i razvoj preduzetništva čija je misija  posredovanje između najkvalitetnijeg stručnog kadra i kompanija koje pružaju najbolje uslove za rad i profesionalno usavršavanje.

Na Sajmu će se predstaviti veliki broj kompanija – učesnika sa preko 200 otvorenih radnih mesta (Komtrejd, Delhaize Srbija, Cepter, DDOR, Wiener Städtische, ACV Inženjering, NetCast, TNation, ManpowerGroup …), a svi posetioci će besplatno dobiti online MS office kurseve i kurseve engleskog jezika. Na ovaj način Hotel „Jugoslavija”  će toga dana omogućiti savršenu vezu između poslodavaca i kandidata.

Podelite vest: