TREĆE OPŠTINSKO TAKMIČENjE U STUDIJI SLUČAJA

kreativna radionicaGradska opština Voždovac i Fakultet za primenjeni menadžment ekonomiju i finansije organizuju treće nagradno Opštinsko takmičenje u studiji slučaja, koje će se održati 19. oktobra 2016. godine u 12 časova, u skupštinskoj sali Gradske opštine Voždovac.

Opštinsko takmičenje pod nazivom kreativna radionica „Znanjem za budućnost“ organizuje se treći put, a pravo učešća imaju svi učenici završnih godina srednjih škola sa teritorije opštine Voždovac. Ove godine, učešće u posebnoj konkurenciji imaju i oni koji su srednje škole završili u prethodnom periodu i imaju do 26 godina.

Timovi broje od tri do pet članova. a za prijavu tima potrebno je dostaviti:

  1. Ime i prezime svih članova tima;
  2. Ime škole koju članovi tima pohađaju (ili ime tima ukoliko su takmičari završili srednju školu);
  3. Kontakt telefon barem jednog člana tima – kapitena.

Nagrade su stipendije za školovanje na Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije u vidu povlašćenih cena, i to:

Prvo mesto
– Besplatna prva godina školovanja;
– Ostale godine po 1.100E.

Drugo mesto
– Sve godine školovanja po 1.100E.

Treće mesto
– Sve godine školovanja po 1.200E.

Napomena:

Dobitnici nagrada su svi članovi pobedničkih timova i svoje stipendije mogu iskoristiti za školsku 2017/18 ili za 2016/17 i da već od oktobra ove godine upišu fakultet.

Koordinator projekta je Vuk Mirčetić, dok se prijave i informacije mogu dobiti na broj telefona: 064/3290255 ili putem mejla: takmicenje@vozdovac.rs.

Prijave su otvorene do petka, 14. oktobra do 14 časova.

Svi učesnici će dobiti sertifikate o učešću.

Sve informacije mogu se dobiti putem sajta: www.mef.edu.rs.

Podelite vest: