ODRŽAN 33. MEMORIJALNI DžUDO TURNIR „MILIĆ RAŠOVIĆ – MIGO”

Tokom proteklog vikenda  u Voždovačkom centru Šumice, održan je 33. memorijalni džudo turnir „Milić Rašović – Migo“.

Na turniru, koji je posvećen osnivaču i prvom treneru džudo kluba Miliću Rašoviću, učestvovalo je više od  pet stotina džudista iz Srbije i regiona, koji su se takmičili u standardnim kategorijama.

Ispred opštine Voždovac, takmičare je pozdravio Vuk Mirčetić i poželeo im uspeh, rekavši da Gradska opština Voždovac među svojim prioritetima ima aktivno promovisanje sporta pružanjem podrške mladim sportistima i organizovanjem sportskih manifestacija. On je naglasio da Voždovački centar Šumice nesmetano radi punim kapacitetom zahvaljujući zalaganju predsednika Opštine Aleksandra Savića.

U ime klubova „Voždovac“ i „Student“ koji su organizovali turnir, Milun Delić se zahvalio  Gradskoj opštini Voždovac i Gradskom sekretarijatu za sport i omladinu na pomoći koju su obezbedili za održavanje turnira, kao i Džudo savezu Srbije i Džudo savezu Beograda. Posebnu zahvalnost uputio je Biciklističkom klubu „Partizan“ koji je i ove godine poklonio dva bicikla kao nagradu za učesnike turnira.

Na turniru su najzapaženije rezultate ostvarili mladi džudisti klubova „Rakovica“ i „Omladinski klub Beograd“ iz Beograda, „Dinamo“  – Pančevo, „Panda“ – Zagreb i  Džudo kluba „Braća Lukač“ iz Sarajeva.

Podelite vest: