PISMO ZAHVALNOSTI BRATSKE OPŠTINE ĐADING

Prijateljske odnose koje je opština Voždovac gradila poslednjih godina sa Šangajskom  opštinom Đading u Kini, krunisani su Memorandumom o saradnji koji su potpisale delegacije 13. juna 2016. godine u zgradi Gradske opštine Voždovac.

U pismu zahvalnosti koje je danas stiglo na adresu predsednika Opštine od naših prijatelja iz Kine, izražen je veliki optimizam i zahvalnost na mogućnostima koje ovakav dokument otvara za obe strane.

Dragi gospodine Saviću,

Želim Vam tople pozdrave i iskrene želje tokom letnjih praznika i ove letnje sezone.

Tokom juna moje kolege i ja smo imali priliku da posetimo vaš lep grad i svedočimo o izuzetnom trendu razvoja Voždovca. Takođe smo potpisali Memorandum o saradnji, radi uspostavljanja mnogo boljih odnosa među našim gradovima. Tokom posete, osetili smo prijateljski entuzijazam građana  Voždovca i Vaše iskreno prijateljstvo. Iskoristio bih ovu priliku da izrazim duboku zahvalnost Vama i građanima Voždovca.

Đading je sada fokusiran na izgradnju novog modernog grada. Kako bismo postigli taj cilj moramo da se upoznamo sa uspešnim praksama ostalih gradova. Verujem da nam prijateljska razmena sa Vašom opštinom može pružiti dragocena iskustva.

Verujem da će se prijateljski odnosi između Đadinga i Voždovca dobro razvijati posle potpisivanja Memoranduma o saradnji. Nadam se da ćete nas posetiti što je pre moguće.

Hvala na trudu i gostoprimstvu.

                                                                                         Ma Čunlei,

                                                                  Sekretar CPC Komisije, Đading, Šangaj

Podelite vest: