DAN GRAĐANA NA VOŽDOVCU

U okviru akcije Centra za unapređenje životne sredine i kompanije Loreal  „Dan građana“  na Voždovcu,  danas su uređeni zgrada i dvorište vrtića „Čika Andra“.

U ime opštine Voždovac član Veća Miloš Stojanović zahvalio se prisutnim volonterima na doprinosu koji daju za povećanje kvaliteta života ljudi u zajednici u kojoj žive, dok se ispred Centra za unapređenje životne sredine obratila izvršni direktor Ivana Jovčić, koja je akciju inicirala.

Direktorka korporativnih komunikacija kompanije Loreal  Sanja Burg izrazila je zadovoljstvo zbog velikog broja volontera  koji su došli na akciju, rekavši da je učešće zaposlenih  u ovom projektu dobrovoljno. „Zaposleni nemaju obavezu da  prisustvuju akciji, ali su mališani iz vrtića bili velika motivacija svima koji su se odazvali pozivu“.

Lidija Hutović, direktorka Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“,  rekla je da je svaka akcija i pomoć uvek dobrodošla, naročito kada je u pitanju poboljšanje uslova boravka dece u vrtiću.

Volonteri su tokom današnjeg dana okrečili zgradu i ogradu vrtića, ofarbali klupe, zasadili travu i postavili sistem za automatsko zalivanje, izvadili osušeno drveće, posadili šest novih stabala i zasadili cveće u ukrasne žardinjere.

Akciji su prisustvovali generalna direktorka Loreala za Balkan Brigite Steler, predstavnik MZ „Milunka Savić“ Nemanja Babić i direktorka NVO Atina Marijana Savić  koji su podržali akciju, kao i koordinatorka akcije Tatjana Marković.

Podelite vest: